Povodom serije „sexlusivnih“ koncerata Bučna služba nam je u Katran dovela legendarne Songkillerse.

Kao i svakog posljednjeg četvrtka u mjesecu u Katranu je organiziran još jedan „sexclusivan“ koncert. Ovoga puta imali smo zadovoljstvo uživati u pjesmama legendarnih Songkillersa.

foto: Luka Antunac

Koncert, koji se pretvorio u pravo funk ludilo, započeo je nešto iza 22 h. Nakon najave domaćina, Marija Petrekovića, Songkillersi su, već spremni na pozornici, započeli sa svirkom. Trebalo je nekoliko pjesama da se publika oslobodi i prepusti glazbi. No nakon toga je slijedilo pravo plesno ludilo. Uskoro im se na pozornici pridružio i dugogodišnji suradnik Nikola Marjanović. Zajedno su izveli Dio mene, Nisi tu i Svijet za sebe, pjesme koje je cijeli Katran zdušno pjevao na sav glas. Vidjelo se i da su sami Songkillersi bili oduševljeni reakcijom publike.

Zatim su odsvirali nekoliko pjesama Dine Dvornika što je oduševilo cijeli Katran. To je bila točka večeri u kojoj je funk ludilo dostiglo vrhunac. Nitko nije mogao odoliti ritmu pjesama kralja funka, pjesama koje prestavljaju pravu, iskrenu srž funka.

Luka Antunac

Tijekom dvosatnog koncerta Songkillersi su  izveli preko dvadesetak pjesama među kojima su i njihovi najveći hitovi Bit ćeš uvijek dio mene, Dao sam ti sve, Egoist, Još se ne dam, Ljetna kiša, Malo toga ostaje, Medena, Mislima, Ne znam gdje sam, Nema vremena, Ni’ko kao ti, Sreća te Ti i ja.

Također još valja i spomenuti da je Katran bio pun do čepa. Doslovno čovjek na čovjeku. Ali to nije predstavljalo nikak problem, svi su cijele večeri zajedno plesali i pjevali te stvorili odličnu atmosferu koju ćemo svi još dugo pamtiti.

Luka Antunac

Kako nam je bilo možete pogledati i u galeriji.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE