O nama

Mixeta je novinarsko – umjetnički projekt koji djeluje u sklopu Udruge Mixeta Media i istoimenog glazbenog portala na web adresi mixeta.net.

Projekt je nastao 10. siječnja 2013. godine, idejni začetnik portala je Matej Lazić Švogor, a s njime su ga pokrenuli studenti Medijske kulture te Kulturalnog menadžmenta Odjela za kulturologiju na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Promocija i pisanje o glazbi i ostalim oblicima umjetnosti, implementiranje novinarstva u umjetnost, praćenje kulture na ovim područjima te kontinuirano razvijanje kulturne scene i kulturne svijesti temeljni su čimbenici po kojima se projekt vodi.

Mixeta je, između ostalog, mjesto na kojemu mladi, neafirmirani novinari imaju prililku pisati o umjetnosti te na taj način proći novinarsku praksu. Također, Mixeta, konstantno i aktivno promovira mlade glazbenike te glazbeno stvaralaštvo svih oblika putem razgovora s umjetnicima, reportažama s glazbenih događaja, recenzijama glazbenih izdanja te praćenjem aktualnosti u svijetu glazbe i filma.

Za sve upite, poslovne suradnje i slanje newslettera javite nam se na službeni mail: mixeta@net.hr

Udruga Mixeta Media

Udruga Mixeta Media djeluje kao samostalna, neprofitna, nevladina, humanitarna udruga osoba koje su dio kulturne i umjetničke scene u Hrvatskoj i šire te njihovih suradnika te osoba koje su profesionalno i moralno ujedinjene istim ciljevima i zadatcima, potiče i pruža pomoć svojim članovima, promovira glazbenu umjetnost te ostale umjetnosti subkulturnih vrijednosti na području Republike Hrvatske te potiče samosvijest i društvenu, kulturnu i ostalu afirmaciju.

OIB:  89238945411

ŽIRO-RAČUN: HR08 2330 0031 1855 5266 8

KONTAKT: mixeta.media@gmail.com

Predsjednik Udruge:

Marko Kaselj

Potpredsjednik Udruge:

Bruno Koić

Tajnik Udruge:

Bojan Stanković

 

 

 


 

Mixeta Impressum:

Glavni urednici:

Marko Kaselj

Bruno Koić

Redakcija:

Mislav Bartoš

Marko Leskovar

Valentina Stantić

Tehničko osoblje:

Web – Chempo

Grafički dizajn – Roberto Vukomanović, Hrvoje Verić

Video montaža – Phantography, Luka Antunac

Lektura:

Mislav Bartoš

Bruno Koić

Valentina Stantić

Dizajn loga:

Vjekoslav Azenić

 


 

 

Svaki članak na portalu mixeta.net u potpunosti je vlasništvo njegovog autora. Za svaki oblik korištenja članka u druge svrhe javite se na naš službeni e-mail ili kontaktirajte autora članka.

Glazbeni portal Mixeta u potpunosti besplatno prenosi sadržaj s ostalih internetskih servisa te je namjena dijeljenja glazbenog i ostalog sadržaja isključivo promotivne prirode, od kojega Mixeta, niti njeni članovi, nemaju nikakve financijske koristi.

CLOSE
CLOSE