Petu godinu zaredom HeadOnEast u Osijeku nudi posebno izdanje grada, točnije, kao i prošle godine stare gradske jezgre – Tvrđe.

Ovogodišnje izdanje održat će se od 6. do 8. listopada, a organizatori su priredili bogat glazbeni program koji će kroz dvije večeri ispuniti ulice i trgove osječke Tvrđe.

Kroz petak i subotu će, stoga, na pozornici Vino.grad nastupiti Electric Corn, Tihomir Pop Asanović i prijatelji, sastav Morenos i drugi, a Beercuz stage zauzet će Darko Rundek i Ekipa, Songkillers, Vojko V, Vanja i Nešvil Funk, Grupa “A” te DJ Omke.

Dernek u “sokaku Slavonske kuće” ispunit će TS Ravnica, a In Da Sofu upriličit će DJ Pips, Yesh, Flegma, Tom Bug i Elena Mikac. U dvorištu Rektorata prostor je rezerviran za putovanje kroz osječku glazbenu prošlost pa će tako uz Dražena Dragušicu i njegov Glazboplov te udrugu Volim gramofonske ploče nastupiti osječki sastavi Lavine, Crni Petar, D’ Intriga, Benjamin Lamza kvintet te brojni DJ-evi.

Art Livada će biti pretvorena u projekte Slamanja te će nastupati Reper Iz Sobe, Dečko i cura, DJ Problem te DJ Vladimir Božić.

Svi programi traju od 17 do ponoći ili 01h ujutro. Ulaz na sva događanja je besplatan.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE