Ki Klop singlom “S prozora” najavljuje svoj prvi samostalni koncert i debitantski album. Treći i posljednji singl prava je uvertira u zvuk “Otopljenog diska” i pozivnica na repeat ususret nezaboravnom koncertnom disko tulumu koji će se održati u četvrtak, 2. svibnja u klubu Močvara.

Nakon što su objavili pjesme “Duh u ormaru” i “Amsterdam”, zarazne singlove s pripadajućim videospotovima koje su osvojile srca publike, Ki Klop su pripremili još jedan plesni slatkiš. Singl ”S prozora” donosi svjež, slojevit i moderan zvuk poletnog ritma koji garantira đuskanje. Luka Žigolić i Jakov Ramničer čine kreativni autorski duo Ki Klopa kojemu će se na live svirci pridružiti moćna nezaustavljiva bubnjarka Laura Tandarić. Produkciju i miks singla napravili su Jakov Ramničer, Luka Žigolić i Dominik Kisić, dok je za master zaslužan Filip Motovunski. Singl je objavljen za JeboTon label.

„Pjesma je nastala jednog lijepog proljetnog popodneva u okrilju moga doma. Naime, našao se taj dan tu s nama i Vito Korunić, mladi zagrebački glazbenik koji je jedno kratko vrijeme i svirao s nama. Kostur za pjesmu nastao je iz sobnog jammanja nas trojice, a Vito je i odsvirao neke gitare i syntheve koji su na kraju završili u pjesmi. Tekst smo kasnije napisali i aranžman dovršili naravno Luka i ja. Taj ljetni dan s kojim pjesma i počinje je zapravo onaj najljepši najtopliji mogući proljetni dan koji najavljuje dugo ljeto pred nama, a mi čekamo to podne kad je sunce u peaku da zaplešemo jedan dobar disko dens ispred haustora, isto kao što će te ga vi zaplesati s nama u Močvari 2. svibnja!“, ispričao je uzbuđeno Jakov.

Disko pop trio Ki Klop prije ljeta i nadolazećih ljetnih festivala održat će svoj prvi veliki solo gig, svojevrsni pre-release party debitantskog izdanja čija je objava planirana za svibanj. Publiku će prije toga zagrijati već iskusni i nabrijani TereT, trenutno najmlađi bend u JeboTon kolektivu proizišao iz inicijative Superval. Glavni će show, pomno isplaniran do najsitnijih detalja, preuzeti Ki Klop koji će proizvesti eksploziju boja, zvukova i neumornog plesa. Osim numera s EP-ja “U dućanu ćilima” te singlova “Duh u ormaru”, “Amsterdam” i “S prozora”, na setlisti će se naći većina neobjavljenog materijala s nadolazećeg albuma.

Ulaznice za koncert po pretprodajnoj cijeni od 8 eura dostupne su u Dirty Old Shopu te online na platformi CoreEvent. Na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 12 eura.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE