Nakon višemjesečnog rada, truda, birokracije, znoja i diy rješenja, 26.04., Udruga Ri Rock predstavlja osvježenu verziju Kluba Palach.

Na otvorenju nastupit će Denis i Denis.Za atmosferu prije i nakon njihovog nastupa će se pobrinuti DJ Voljen Korić, a s druge strane kluba posjetitelje očekuje i drugi zvuk! U koncertnoj prostoriji će oriti i žestinom zalijevati riječki Krešo i Kisele Kiše, pulski Pasmaters, sisačka Šarena Pojava i pazinski Fudrinjosi. Šećer na kraju priče je DJ Grga koji će prije, između i nakon nastupa vrtiti sve anti-hitove Ri Rocka.

Samim otvaranjem spajaju se raznovrsni alternativni žanrovi riječke scene, prolazeći kroz 80-e, 90-e, 00-e itd., tako da će cijela večer biti ispunjena sadržajem u kojem će se svatko moći pronaći. To znači da osim što posjetitelje očekuje nostalgični dance floor 80-ih, čeka nas i žestoki pogo praćen domaćim punk i rock zvukom.

Organizatori napominju kako za ovaj, ali vjeruju i mnoge nadolazeće događaje, organizaciju preuzimaju mlade organizatorske snage Udruge koje će prikazati sav svoj napredak od kad su krenuli na tečajeve event managementa. Također, puno je još ideja koje tek trebaju biti realizirane i koje će Udruga graditi zajedno s posjetiteljima u kultnom klubu. Udruga se zahvaljuje svima na javljanju i pomoći, donaciji činela, bubnjeva, ukulelea, gitara i slika koje će se utkati u prostor. Ovim putem Udruga poziva sve one koji bi donirali glazbene memorabilije neka se jave i pomognu ukrasiti ovaj kultni prostor.

Ulaz na događaj je besplatan, a vrata će biti otvorena od 20:00! Idući dan, pa nadalje ugostiteljski dio prostora biti će otvoren svaki dan od 09:00h – 24:00, a vikendima do 03:00h.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE