Nažalost je došao i taj trenutak kada se opraštamo od Epica sve do jeseni. Dolaze topliji dani, terase su u punom pogonu, već smo jednom nogom mislima na plaži, a zatvorene prostore ostavljamo za hladnije dane. Kao i svakog mjeseca u protekle tri sezone Casa ekipa će se pobrinuti da i ovaj zadnji tulum prije ljeta bude upamćen po najfinijoj mjuzi, smješku od uha do uha i plesnom muskulfiberu 20. svibnja.

Ovom prilikom u goste im stiže zadarski DJ i jedan od naših najboljih house producenata Darko Kustura koji osim izvrsnom produkcijom te izdanjima na raznim inozemnim etiketama svaki put oduševi svojim iznimno plesnim setovima, a u Osijek naravno donosi i dašak mora i ljeta kojem se svi toliko veselimo.

Darko Kustura rođen je 1986. godine, a svoje putovanje elektroničkom glazbom započinje još sa 12 godina kada se zakačio za njemačke house, techno i drum’n’bass radio emisije, redovito snimajući na kazete sve čega se mogao dočepati, kopajući sve dublje i dublje u underground. S godinama Darkov se ukus sve više približavao eklektičnim osjetilima velikana kao što su Laurent Garnier, Mouse on Mars, St. Germain, International Pony, DJ Shadow, Kenny Dope, Blaze, Kerri Chandler. Njegov sound postao je mješavina njegovih afiniteta prema deep i soulful strani glazbe u kombinaciji sa modernim produkcijskim tehnikama.

Jedno je sigurno, Darkov potpis bilo da se radilo o njegovim produkcijskim uratcima ili pak o DJ setovima garancija je vrhunske kvalitete i sretni smo da će se napokon predstaviti i osječkoj publici.

Uz Darka tu je i domaći trojac Jan Kinčl, Yesh i Pips, koji stoji iza klupske večeri CASA. Momcima posebno teško pada ovaj višemjesečni oproštaj od Osijeka jer im je svima najdraža rejv lokacija upravo Epic i Osijek.

Cijena ulaznice je 30kn do ponoći, a 40kn nakon.

Vrata Epica otvaraju se u 23h.

Za više informacija i nagradne upade posjetite i službeni Facebook EVENT.

 

NAGRADNA IGRA

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na zatvaranje sezone u Epic!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime. (dakle, ne ispod facebook objave, nego u ovom članku pri dnu stranice, u sekciji komentara!)

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ca, koje ćemo objaviti u subotu, 20. svibnja na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE