Rap duo SPAM iz Beograda, koji čine Serhio Patos (Srx Rename) i Alehandro Macos (My House BRE!!!), objavio je novi spot za pjesmu sa nadolazećeg albuma “Pa To Je Sjajno!”.

Pjesma Neko mi je rek’o govori o tome sa čime se sve suočavaju mladi reperi u borbi da se izbore za svoje mjesto na rap sceni i za što sve treba izdvojiti novčana sredstva kako bi se do toga mjesta i došlo. Spot je napravljen tako da članovi SPAM-a međusobno repaju vers svog kolege iz ekipe, čisto da se da malo na maštovitosti u moru klasičnih rap spotova.

Instrumental za pjesmu je radio Srx Rename, mix i master Vaske, a vokali su snimljeni u BeatBlokz studiju na Novom Beogradu kod Papi Jaaz-a. Montažu videa potpisuje Alehandro ispred A Di Je Džej Videos produkcije.

Album “Pa To Je Sjajno!” izlazi postepeno, tako da je do sada već izašlo pola pjesama, druga polovica će izaći ubrzo, a za neke od pjesama su pripremljeni i spotovi. Na kraju spota možete čuti i najavu za narednu pjesmu “Halo, ovde refren” čiji instrumental potpisuje Skubi, jedan od poznatijih beogradskih beatmaker-a.

Ostale pjesme možete poslušati na službenom YouTube kanalu:
https://www.youtube.com/user/SPAMujemo
A informacije o grupi na službenoj Facebook stranici:
https://www.facebook.com/SPAM.zvanicno

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE