Nakon nedavno predstavljenih pjesama „Ne mogu disat“ te „Dolazim i odlazim“, Edo Maajka predstavlja pjesmu „Od sutra“, koja se bavi vrlo raširenom temom – odgađanja.

Edo Maajka ove godine ne miruje, okupio je novi bend, priprema album, nastupa širom regije a upravo je snimio i novi spot! Posebnu zanimljivost u spotu čine učiteljice iz OmYoga Zagreb, kojima se Edo pridružio u vježbanju, a kako se uklopio u svijet joge pogledajte u novom spotu.

“Pjesma govori o odgađanju života, o onoj legendarnoj rečenici od sutra ili sutra ćemo…Toga sam se i nagovorio i naslušao. Eliminirao sam tu rečenicu iz onih najbitnijih sfera života. Zapravo, trudim se eliminirati jer se to odgađanje lako vrati u vokabular i svakodnevicu. Pjesmu sam radio od refrena na probama. Mario Rasić je na text uletio s ovom zaigranom bass linijom i pjesma je završena na samo jednoj probi, a snimili smo je u studiju par dana nakon toga.”

“Snimanje ovog video spota meni je osobno najzahtjevnije snimanje do sada, trajalo je puna dva dana u šumi pored Zagreba. Većinu vremena proveo sam svezanih ruku ili nogu, a često i ruku i nogu konopom, majstorskim čvorovima Velimira Grgića. Stoga, sada imam i polukaskaderskih iskustava. S ekipom Pulsar Produkcije napravio sam nekoliko posljednjih videa i mislim da je ovo najbolji video i scenarij koji smo uspjeli do sada snimiti“ – izjavio je Edo Maajka.

Za pjesmu su, uz Edu Maajku, zaduženi članovi njegovog benda, Mario RašićYogi LonichToni Starešinić i Mirsad Dalipi.

Za video spot zaduženi su Pulsar Produkcija, uz podršku Honor Hrvatska. Za mix i mastering pjesme bio je zadužen Miro Vidović a za snimanje i editing Filip Vidović.

S velikim entuzijazmom nastaju nove pjesme koje će se naći na novom albumu pa se tako pjesmama No PasaranNe mogu disatiDolazim i Odlazim sada pridružila i četvrta „Od Sutra“.

Novi album očekuje se na jesen, a do tada Edu možete uživo čuti na koncertima:

28.7. Tuzla
29.7. Grafiti na gradele – Brač (Edo Maajka i DJ)
11.8. Zadar
17.8. Nova Gradiška

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE