Zagrebačka grupa Pavel najavila je veliki koncert 27. svibnja u Tvornici kulture povodom objave novog albuma Družba krivih odluka.

Dosad smo već upoznali četiri singla sa novog albuma, a na promociji u Tvornici bismo trebali čuti i ostale pjesme. Bit će to treći album koji će Pavel koncertno promovirati na pozornici, nakon I mi smo došli na red prije tri godine i koncertne promocije albuma Od prve zvijezde ravno u ožujku 2013. godine.

Iz godine u godinu popularnost ovog benda raste te će nam na promociji novog albuma predstaviti nove singlove kao što su Lažu devedesete, Poslije nas, Vrijeme života i mnogi drugi. Koncert u Tvornici bit će i prvi veliki nastup na kojem se na pozornicu vraća Antonia Matković Šerić, a bend će nas kao i uvijek iznenaditi s atraktivnim gostima.

Ulaznice kreću u prodaju od ponedjeljka, 27. 02., po slijedećim cijenama:
– Early bird: 55 kn / od 27.02.-19.03.
– pretprodaja: 70 kn / 20.03. – 26.05.
– Na dan koncerta: 90 kn
Za one najsretnije, Mixeta tim dijeli čak šest nagradnih upada, a detalje o nagradnoj igri možete pročitati u nastavku teksta

NAGRADNA IGRA

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na koncert Pavela u Tvornicu kulture!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime. (dakle, ne ispod facebook objave, nego u ovom članku pri dnu stranice, u sekciji komentara!)

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati ŠESTERO dobitnika/ca, koje ćemo objaviti u subotu, 20. svibnja na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE