Nakon ljetne stanke najdraži osječki kolektiv Casa vraća se u grad na Dravi i predstavlja još jednu ediciju najboljeg ravea u alternativnom klubu Epic, u Tvrđi.

U prvoj epizodi nove sezone Case, četvrte sezone glavnu ulogu odigrat će beogradski DJ i producent Dejan Milićević, jedan od poznatijih pionira srpske techno scene. Dejan se počeo baviti glazbom još od sredine devedesetih godina kada je zajedno s Markom Nastićem djelovao kroz Teenage Techno Punks B2B act. Njegovu glazbu obilježava specifičan stil koji donosi jedinstven spoj techno i house glazbe, a upravo to može se osjetiti u njegova prva dva izdana albuma ”Trust and the Purpose” i ”Just Keep Talking Girl”.

2014. godine otvara vlastiti label pod nazivom Tit0 (Tit Zero Recordings) gdje na prvom izdanju gostuje legendarni DJ Rush, a na zadnjem hrvatski producent Jan Kinčl Zero. Time podržava mlade i perspektivne producente diljem cijele regije. Dejan trećim albumom ”Summation” iz 2017. godine obilježava bogatu 20 godišnju karijeru. Album je izdan na poznatoj berlinskoj etiketi ”Plastic City” te ga čine 11 pjesama, koje kombiniraju od house do techno zvuka, od klupskih do albumskih pjesama. U svojoj bogatoj internacionalnoj karijeri Dejan je nastupao na svim bitnijim festivalima i događajima poput – Boiler Room, Tommorowland (Belgija), Exit Festival (Srbija), Kazantip (Ukrajina), Monegros (Španjolska), Sonus Festival (Hrvatska), Stay Up Festival Cagliari (Italija), MayDay Budapest (Mađarska) i mnogi drugi. Tu su i poznati europski klubovi – Tresor Berlin (Njemačka), Raw 14 (Španjolska), Circuito (Brazil), M47 (Mađarska), The Egg London (Engleska), Warehouse (Malta), Living Room (Švicarska), ali također i poznati azijski klub Glow u Bangkoku (Tajland).

Uz Dejana, večer će začiniti provjerena ekipa Casa, zagrebački DJ Yesh, vlasnik etikete JabbaTon Records, pokretač Chew The Fat Croatia!, promotor i radio voditelj koji ima dugogodišnjie iskustvo na glazbenoj i DJ sceni u Hrvatskoj. Uz Yesha, za probranu selekciju glazbe pobrinut će se i Pips, DJ i promotor iz Osijeka sa zagrebačkom adresom, službeni Kandžijin DJ i član Golih Žena i Hrvatske Funk Delegacije.

Ove godine obilježili su ih i nastupi poput Sonus Festivala (Yesh) i We Love Sound Festivala (Pips) gdje su dijelili pozornicu s izvođačima kao što su Ricardo Villalobos, The Martinez Brothers, Jackmaster, Jamie Jones itd.

Po prvi puta Yeshu i Pipsu pridružit će se i Goran Kolak i zagrijati publiku za ono što tek slijedi do ranih jutarnjih sati.

Vidimo se u subotu u Epicu od 23 sata.

UPAD: 40 kuna do ponoći // 50 kuna nakon

Više o samom događaju pogledajte OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE