Novu sezonu klubske večeri Casa otvara berlinski producent i DJ Delfonic u subotu, 15. veljače u zagrebačkom Masters clubu.

U klubu Masters nastupat će jedan od stupova berlinske house i disco scene, Delfonic. Iskusni DJ, producent te ”digger” ploča koji je godinama nezaobilazno ime europske prijestolnice elektronike u Zagreb donosi cijeli spektar žanrova i glazbenih razdoblja.

Njegovo pravo ime je Markus Lindner, a svoju profesionalnu DJ karijeru započeo je još davne 2004. godine. Bio je resident DJ u kultnom berlinskom ICON-u od 2006. do njegovog zatvaranja 2011. godine, a danas drži rezidencije u Paloma baru te klubu Gretchen.

Delfonic postavlja i nove trendove na današnjoj modernoj glazbenoj sceni putem svojih etiketa OYE Black Label, OYE Edits i Money $ex Records te je pod svjetla reflektora doveo i neke od talenata kao što su Max Graef, Glenn Astro, Alex Seidel…

Tulumu se pridružuju i glave kuće – Yesh, zagrebački DJ, promotor i poznati glas na radiju 101, Pips, koji je ujedno i jedan od osnivača Hrvatske Funk Delegacije te Hibou, koji se Casi pridružuje 2017. godine. Masters ekipi predstavit će se i četvrti novopečeni član, Vladimir Božić.

Cijena ulaznice do 1 sat iznosi 50 kuna, a nakon toga 60 kuna.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE