Ove godine Slamanje postaje dio glazbeno-umjetničko-gastronomsko-vinskog regionalnog događaja HeadOnEast.

U petak i subotu (6. i 7. listopada) postavljaju binu na Art Livadi ispred prostora Slame u osječkoj Tvrđi, a na nju se penju Reper Iz Sobe, cura i dečko, Problem i Vladimir Božić. Osim glazbenog dijela, livadu će krasiti uređeni ambijent, kreativni sajam, izložbe te radionice u organizaciji udruga Slama, ReArt i PARTWISH.

PETAK (start u 17:00)
DJ Rezident Slamanja prvi puta gostuje na HeadOnEastu i zagrijava Art Livadu svježe iskopanim selekcijama i ponekim vlastitim produkcijama.
Član kolektiva CASA i česti akter na osječkoj sceni pružit će zvukove housea u kombinaciji s ostalim žanrovima.
SUBOTA (start u 20:00)
Reper Iz Sobe
Reper Iz Sobe sa svojom groovy trojkom vodi vas kroz svoj opus. Od pjesama s prvog albuma pod nazivom “Vanka” sve do onih s albuma koji će tek izaći, pod nazivom “Unutra”. Psychedelic, soul, pop, funk, hip hop, reper, gitara, bend… Neki kažu dalmatinski Jovanotti. Neki kažu nema ništa slično.
cura i dečko
cura i dečko su zaljubljeni glazbeni par iz Zagreba, Ivan Marojević i Vanesa Petrac. Bave se performansom uživo – na svojim nastupima kreiraju osebujan zvuk i poseban odnos s publikom.Na zagrebačkoj sceni pod ovim imenom djeluju sedam godina. Dečko svira gitaru, analogne sintisajzere, miksa i programira glazbu, a cura trenira pjevanje, ples i proučava modu.
Ulaz je besplatan.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE