Casa se vraća kući i to tradicionalno već šestu godinu po redu priprema bezobrazno dobar božićni tulum u klubu Epic.

Jedan od naših najoriginalnijih autora, Petar Dundov, zagrebački DJ i producent svjetskog kalibra, ove subote, 21. prosinca, gostuje u najdražoj nam osječkoj pećini. Petrov besprijekoran zvuk i zadnji nastup u istome klubu teško da itko zaboravlja, a ništa manje se ne očekuje i u ovom predbožićnom izdanju.

Petra ne treba previše predstavljati, no podsjećamo vas kako je on jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika koji je nastupao po čitavom svijetu – Berghain, Tresor, Melt, Fuse, Time, Awakenings, Labyrinth, Unsound, Dimensions, EXIT Festival itd. Poznati je pionir techno glazbe, a njegova karijera broji više od dva desetljeća glazbenoga staža, velik broj singlova te bogatu diskografiju.

Za ovaj obećavajući božićni tulum, podršku mu pružaju glave kuće, Yesh, zagrebački DJ, pokretač Chew The Fat Croatia!, promotor i poznati glas na Radiju 101. Uz njega nastupat će i Pips, čovjek koji je Osječanima sinonim za dobar after i provod, član Hrvatske Funk Delegacije te Hibou, koji se Casa familiji pridružio 2017. godine, a također pušta na Cycle večerima i vodi svoj program u zagrebačkoj galeriji Botaničar. Po prvi put pridružuje im se u Epicu i novi član, Vladimir Božić, kojeg smo do sada mogli čuti u klubu Exit i na Urban Fest Osijeku.

Ispratimo ovu godinu na najboljem raveu u gradu na Dravi, ove subote, 21. prosinca, od 23 sata u klubu Epic. Ulaz do ponoći je 50 kn, a nakon ponoći 60 kn.

Službeni event pogledajte OVDJE.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE