Nakon uspješnih singlova Ruke i Prosinac, skupina Auguste, koju predvode dvije talentirane kantautorice Ivana Lulić i Gordana Marković, predstavlja novi singl “Trebam malo”, kojim se nastavlja najavljivanje i predstavljanje zvuka novog studijskog izdanja.

Novi singl Trebam malo autorski potpisuju Gordana Marković i Ivana Lulić osobno, a za produkciju pjesme je zaslužan Tomislav Franjo Šušak. Prateći videospot novog singla djelo je redateljice Marcelle Zanki, koja je također zaslužna i za spot singla “Ruke”, kojim su Auguste započele uspješnu suradnju s diskografskom kućom Universal Music Hrvatska. Glumca Marka Petrića možemo vidjeti u glavnoj ulozi u spotu, za montažu je zaslužna Irena Fabri, a za snimanje Kreativna agencija – Milan Latković i Duje Kundić.

O novoj pjesmi “Trebam malo” Ivana Lulić i Gordana Marković izjavile su: ”Nova serija snimanja albuma u studiju donijela je jako zanimljive stvari. Dečki su se jako zaigrali sa stvaranjem novih zvukova i to se zaista osjeti u ovoj pjesmi. Na klavijaturama nam se pridružio Mihael Kurjančić što je uvelike pridonijelo novom Auguste zvuku. Pjesma “Trebam malo” čist je i snažan doživljaj i osjećaj stvarnosti. Govorimo o odmaku od ustaljenog načina života u koji se upada posve bezazleno, o potrebi za novim i osvještavanjem sebe kao osobe”.

Ove godine talentirane kantautorice Gordana i Ivana obilježit će pet godina postojanja skupine Auguste te će tim povodom održati koncertni nastup u zagrebačkom klubu KSET, 21. travnja, gdje će publika imati prilike čuti novi singl “Trebam malo” po prvi put uživo odsviran s pratećim bendom.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE