Kantautorski pop duo Auguste u petak, 21. travnja, koncertom u KSET-u obilježava pet godina postojanja. Nakon debitantskog albuma „Sve što je nekada bilo važno“, spremaju novi album koji izlazi krajem ove godine, a upravo će na ovom koncertu s cijelim bendom po prvi put uživo zasvirati nadolazeći treći singl „Trebam malo“. Svoju će koncertnu izvrsnost predstaviti u punoj postavi koju čine: Gordana Marković i Ivana Lulić uz prateći bend – Jerka Jurina na bubnju, Mihaela Kurjančića na klavijaturama i Marka Radića na bas gitari.

Iza imena Auguste “kriju” se dvije talentirane kantautorice Ivana Lulić i Gordana Marković koje zajedničkim snagama stvaraju glazbu od 2012. godine. Iako svoju glazbenu karijeru započinju neuobičajenim vokalnim aranžmanima uz pratnju samo jedne gitare, svoje glazbeno stvaralaštvo nastavljaju okupivši prateći bend čime ulaze u novu fazu autorskog stvaranja, gdje je ogoljeni pop zamijenjen bogatim glazbenim aranžmanima, ali i dalje uz njihove prepoznatljive vokalne igre koje i dalje karakterizira pitki i ženstveni pop.

Novi album ove dvije glazbenice je trenutno u fazi stvaranja, koji planiraju objaviti krajem ove godine za etiketu Universal Music Hrvatska. Kao uvod u novo studijsko izdanje do sada su predstavile dva singla, s pratećim videospotom – “Ruke” i “Prosinac”, a kao što je već navedeno, 21. travnja javnosti će uživo predstaviti nadolazeći treći singl “Trebam malo”.

Auguste se mogu pohvaliti brojnim nastupima na festivalima poput Terranea, Superuha, Ferragosta, Medvedgradskih glazbenih večeri, Špancirfesta, a prošle su godine bile nominirane za Porin u
kategoriji Novi izvođač godine.

Koncert počinje u 21:30, a karte je moguće nabaviti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) po cijeni od 25 kuna. Cijena karte na dan koncerta iznosit će 35 kuna. Karte se na blagajni KSET-a prodaju od 10.4. po istim cijenama.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu možete nabaviti na ulazu po 5kn ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn). Šank radi do ponoći.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE