Prije dva sata je na službenoj stranici Glazbenog kluba Jabuka objavljena vijest o koncertu Josipe Lisac u Jabuci, 23.2. s početkom u 21 h.

Kao što je poznato, GK Jabuka je kultni zagrebački klub koji ima tradiciju od 50 godina. Riječ je o klubu koji je izrodio većinu kultnih hrvatskih bendova, jedno od najpopularnijih rock mjesta koje je odgojilo mnoge generacije. U Jabuci su svirali skoro svi poznati hrvatski rock bendovi, od Azre, Majki, Hladnog piva do Leta 3 i mnogih drugih.

Zadnjih dana je priča o Jabuci ponovno aktualna u medijima jer je četiri dana prije njezinog 50og rođendana započeto nezakonito rušenje kluba iako se oko njega na sudu vode dva spora. Grad Zagreb je nezakonito srušio binu na terasi kluba, a GK Jabuka upućuje javnu molbu Ministarstvu kulture da ih zaštiti kao kulturnu baštinu. Ovom viješću GK Jabuka dokazuje da se ne predaje i da nastavljaju i dalje s radom, a vjetar u leđa im daje i mnogobrojna podrška raznih medijskih portala, posjetitelja, ljubitelja alternativne glazbe, kao i javnih osoba.

Pratite nas jer uskoro stižu detaljnije informacije!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE