Pannonian Rock Festival dodao je nova imena programu ovogodišnjeg izdanja festivala koji će se pod pokroviteljstvom Grada Osijeka održati od 15. do 17. kolovoza na popularnoj lokaciji-Katakombe u Osijeku.

Najpoznatiji hrvatski metal bend Manntra iz Umaga će nastupiti za domaću publiku na jednom od rijetkih koncerata koje sviraju u Hrvatskoj nakon uspješnih koncerata u Zagrebu i Beogradu.
Jedan od najutjecajnijih funeral doom bendova-norveški Funeral također je jedan od novih imena  Pannonian Rock Festivala zajedno sa grčkim W.E.B. (Metal Blade Records) i Drama Noir te španjolskim death metal bendom Murdery.PRF i ove godine ima raznovrstan program sa gostima iz cijelog svijeta,već od ranije su najavljeni poljski velikani-Vader,brazilska Nervosa ali i domaće snage: Đubrivo iz Splita koji godinama nisu nastupali u Slavoniji,varaždinski Cold Snap,domaćini iz Osijeka War-Head,jedan od pionira thrash metala na ovim prostorima – Evil Blood, beogradski Infest i mnogi drugi.
Američki death metal velikani – Jungle Rot nastupit će u Zagrebu (Hard Place) datuma 23.07. zajedno sa Sage(Zg) i Users(Slo) što će ujedno biti i zagrijavanje za festival.
Posjetitelji koji nisu iz Osijeka mogu provjeriti hotelski smještaj na internet stranici festivala te dobiti popust.
HŽ Putnički Prijevoz i ove godine osigurava popust od 40% za posjetitelje festivala.
Prostor za kampiranje i parking su također dostupni zajedno sa toaletima i tuševima a u blizini je i prelijepa plaža-Kopakabana kao i bazeni pa ne zaboravite kupaće kostime!
Limitirani broj Early-Bird ulaznica će biti dostupan od 25.04. do 10.05. na internet stranici festivala po cijeni od 72 € nakon čega se ulaznice do početka festivala mogu kupiti po regularnoj cijeni.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE