Festival je promijenio i lokaciju pa je mjesto događaja sada grad Osijek i njegove Katakombe.

Kao što smo jučer pisali, slavonski Pannonian Rock Festival seli se na novu lokaciju – Osijek. Razlog tome su bolji logistički uvjeti, pristupačnost festivala te bolja povezanost i posjećenost, a od danas line up događaja pojačan je s još šest imena, uključujući i, do sada, najveće festivalsko ime – poljski sastav Vader.

Uz Vader, najavljeni su i hrvatski sastavi Đubrivo i War-Head, srpski Infest, talijanski Stranger Vision te slovenski Uporabniki. Za sada je tako najavljeno ukupno 13 bendova, s tim da će se popis kroz naredne mjesece nadopunjavati.

Velika je ovo vijest za festival, ali i za grad Osijek, koji se upisuje na kartu većih metal festivala u regiji, samim time što ove godine, nažalost, nema slovenskog MetalDays-a pa se vjeruje kako će veliki broj posjetitelja upravo krenuti prema Osijeku. Što se ulaznica tiče, za sad nema informacija o prodaji no na POVEZNICI se nazire određena vrsta early bird karata te istaknuta cijena u rangu od 66,60 do 68,60 eura. Sve detalje ćemo pratiti na našem portalu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE