Najveći metal festival u Hrvatskoj, Pannonian Rock Festival, mijenja lokaciju festivala.

Trodnevni rock metal show nazvan Pannonian Rock Festival ulazi u drugu godinu postojanja, nakon premijernog izdanja u kolovozu 2023. u Rajevom Selu. Drugo izdanje održat će se od 15. do 17. kolovoza 2024. godine, a objavljeni su i prvi izvođači koji će ovjekovječiti festival.

Najavljuju i promjenu lokacije festivala, pa se tako iz Rajevog Sela festival seli u Osijek, najveći grad Slavonije i istočne Hrvatske, gdje računaju kako će svakako dobiti na većoj promociji i popularnosti.

Osim bolje prometne povezanosti i lakšeg pronalaska smještaja, najveći grad istočne Hrvatske nudi i neusporedivo više sadržaja za posjetitelje festivala.

Kao i do sada, posjetiteljima će biti omogućeno kampiranje i parking u neposrednoj blizini festivalskog prostora.

Pješčana plaža na obali rijeke Drave – Copacabana zajedno s tuševima i toaletima nalazi se u neposrednoj blizini koncertnog prostora, kao i bazeni.

Najzvučnije ime drugog izdanja svakako je Nervosa, brazilski all female thrash metal bend koji je posljednji puta u Hrvatskoj bio na osječkom UFO festivalu 2016. godine. Tu su i domaće snage Cold Snap i Evil Blood, zatim slovenski Noctiferia, Portugalci Godiva, francuski kantautor Max Enix te litavski The Skys.

Već sada po najavama možemo zaključiti kako festival uspješno njeguje međunarodnu notu i stavlja festival na europsku i svjetsku mapu. Informacije o early bird ulaznicama bit će objavljene uskoro.

Pannonian Rock Festival je open-air manifestacija na kojoj jednom godišnje možete uživati ​​u nastupima najboljih bendova iz svijeta rock i metal glazbe. Druženje uz dobru glazbu u prekrasnom krajoliku istočne Hrvatske jamči nezaboravan provod! – stoji na web stranici samog festivala, čiji su organizatori bračni par Dejvid i Maja Hadaš, zaljubljenici u metal glazbu i entuzijasti koji žive i rade u Njemačkoj, ali su odlučili napraviti ovakav tip festivala na istoku Hrvatske.

Službeni event pratite OVDJE.

Share.

About Author

Urednik portala Mixeta.net

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE