Bliži se Pannonian Rock Festival koji dovodi velika svjetska metal imena u Rajevo Selo, malo selo u Slavoniji. Jedini je to veliki metal festival u Hrvatskoj, a održat će se od 11. do 13. kolovoza u hladovini daleko od gužvi i turista.

Pannonian Rock Festival je open-air manifestacija na kojoj jednom godišnje možete uživati ​​u nastupima najboljih bendova iz svijeta rock i metal glazbe. Druženje uz dobru glazbu u prekrasnom krajoliku istočne Hrvatske jamči nezaboravan provod! – stoji na web stranici samog festivala, čiji su organizatori bračni par Dejvid i Maja Hadaš, zaljubljenici u metal glazbu i entuzijasti koji žive i rade u Njemačkoj, ali su odlučili napraviti ovakav tip festivala u svom rodnom kraju na istoku Hrvatske blizu Županje, Rajevom Selu.

Raspored po danima

Petak, 11. kolovoza

Unredeemer
Darkfall
Bombarder
Hurricane On Saturn
Infernal Tenebra
Mortal Kombat
DESTRUCTION
Prey For Nothing

Subota, 12. kolovoza

Ironwill
Witchcraft
Silent Winter
Po’ Metra Crijeva
Đubrivo
Mystic Prophecy
RHAPSODY OF FIRE

Nedjelja, 13., kolovoza

Hand Of Fate
Meteora
Cobra Spell
Voltstorm
Divlje Jagode
TARJA
Armada

Ulaznice

Festivalske ulaznice za tri dana po cijeni od 79€, odnosno dnevne po 34€ dostupne su putem službene web stranice festivala. Na dan cijene će biti 84€ festivalska, odnosno 39€ dnevna. Osigurana je i limitirana količina muzika.hr fanclub promokodova uz 20% popusta na dnevne ulaznice.

Dodatne pogodnosti za posjetitelje uključuju HŽ Putnički Prijevoz daje 40% popusta za posjetitelje festivala čiji detalji će uskoro biti dostupni na internet stranicama HŽ Putničkog Prijevoza i Pannonian Rock Festivala. Informacije o smještaju već su dostupne na festivalskoj stranici, dok su kamp i parking uključeni u cijenu ulaznice.

-Informacije o smještaju i prijevozu pronađite na www.pannonian-fest.com
-HŽ Putnički prijevoz osigurava popust od 40% za posjetitelje festivala

Službenu web stranicu festivala proučite OVDJE.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE