Trodnevni rock metal show, tridesetak bendova iz preko deset država – priprema se premijerni Pannonian Rock Festival u Rajevom Selu na istoku Hrvatske kraj Županje.

Pannonian Rock Festival je open-air manifestacija na kojoj jednom godišnje možete uživati ​​u nastupima najboljih bendova iz svijeta rock i metal glazbe. Druženje uz dobru glazbu u prekrasnom krajoliku istočne Hrvatske jamči nezaboravan provod! – stoji na web stranici samog festivala, čiji su organizatori bračni par Dejvid i Maja Hadaš, zaljubljenici u metal glazbu i entuzijasti koji žive i rade u Njemačkoj, ali su odlučili napraviti ovakav tip festivala u svom rodnom kraju na istoku Hrvatske blizu Županje, Rajevom Selu.

Premijerno izdanje festivala održat će se od 11. do 13. kolovoza 2023. godine, a izvođači koji su dosad potvrđeni za festival su Tarja, Destruction, Rhapsody Of Fire, Mystic Prophecy, Divlje jagode, Cobra Spell, Đubrivo, Infernal Tenebra, Bombarder, Po’ metra crijeva, Voltstorm, Silent Winter, Hurricane O.S., Witchcraft, Darkfall, Prey For Nothing, Armada, Project Renegade, Ironwill, Meteora, Unredeemer i Hand of Fate. 

-Informacije o smještaju i prijevozu pronađite na www.pannonian-fest.com
-HŽ Putnički prijevoz osigurava popust od 40% za posjetitelje festivala

ULAZNICE: OVDJE.

Pannonian Rock Festival je trebao premijerno biti održan u kolovozu ove godine, međutim zbog otkazivanja nekih izvođača u posljednji tren i zbog relativno slabog odaziva na Ex-Yu rock večer, premijerno izdanje odgođeno je za 2023. godinu, što je publika popratila s odobrenjem, svjesna kako će sada više vremena moći biti uloženo u promociju festivala i na, nadamo se, puno jači odaziv.

Potvrdu ozbiljnosti organizacije daje i Tarja Turunen, nekadašnja vokalistica Nightwisha, koja je pristala nastupati i na ponovnom pokušaju 2023. godine, a velika imena poput njemačkih heavy metal ikona Mystic Prophecy i talijanskih power metalaca Rhapsody Of Fire dodatno će rasplamsati interes publike koja se očekuje iz cijele regije i šire Europe.

Službenu web stranicu festivala proučite OVDJE.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE