Tarja, Rhapsody Of Fire, Mystic Prophecy predstavljaju prve headlinere na širokom popisu izvođača debitantskog Pannonian Rock Festivala u kolovozu 2023. godine.

Pannonian Rock Festival je open-air manifestacija na kojoj jednom godišnje možete uživati ​​u nastupima najboljih bendova iz svijeta rock i metal glazbe. Druženje uz dobru glazbu u prekrasnom krajoliku istočne Hrvatske jamči nezaboravan provod! – stoji na web stranici samog festivala, čiji su organizatori bračni par Dejvid i Maja Hadaš, zaljubljenici u metal glazbu i entuzijasti koji žive i rade u Njemačkoj, ali su odlučili napraviti ovakav tip festivala u svom rodnom kraju na istoku Hrvatske blizu Županje, Rajevom Selu.

Premijerno izdanje festivala održat će se od 11. do 13. kolovoza 2023. godine, a prvi izvođači koji su potvrđeni za festival su Tarja, Rhapsody Of Fire, Mystic Prophecy, Đubrivo, Po’ metra crijeva, Witchcraft, Darkfall, Project Renegade i Barbara Black.

Pannonian Rock Festival je trebao premijerno biti održan u kolovozu ove godine, međutim zbog otkazivanja nekih izvođača u posljednji tren i zbog relativno slabog odaziva na Ex-Yu rock večer, premijerno izdanje odgođeno je za 2023. godinu, što je publika popratila s odobrenjem, svjesna kako će sada više vremena moći biti uloženo u promociju festivala i na, nadamo se, puno jači odaziv.

Potvrdu ozbiljnosti organizacije daje i Tarja Turunen, nekadašnja vokalistica Nightwisha, koja je pristala nastupati i na ponovnom pokušaju 2023. godine, a velika imena poput njemačkih heavy metal ikona Mystic Prophecy i talijanskih power metalaca Rhapsody Of Fire dodatno će rasplamsati interes publike koja se očekuje iz cijele regije i šire Europe.

Službenu web stranicu festivala proučite OVDJE, e informacije o early bird kartama bit će dostupne uskoro.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE