Od 23. srpnja do 1. kolovoza ove godine, u Sućuraju na otoku Hvaru (Dubrovačko-neretvanska županija) održat će se još jedno, sedmo izdanje Tam Tam glazbenog festivala.

 

Tam Tam je festival koji u svojoj ponudi ima mnošto sadržaja – od koncerata, izložbi pa do projekcija filmova, radionica, uz mogućnost kampiranja te kupanja, sunčanja i svega što nude ljetni mjeseci na našoj obali, a cijeli festival u organizaciji je Udruge građana Pelišnjak, Sućuraj.

Od izvođača, ove godine nastupaju Repetitor, Tus Nua, Porto Morto, Bizon, Svemirko, Turisti, ###, Žen, Otrovna Kristina i Persons from Porlock uz DJ-e LukaDeluxa i Zarkoffa. Ovi izvođači nastupat će 27. i 28. srpnja.

Kantautorski-akustični nastupi u skopu „KanTTam“ programa će se odvijati na autentičnim lokacijama stare jezgre Sućurja, osim na dane glavnog programa, a nastupat će Sara Renar, Billie Joan, Eine, Subota, Dimitrije Dimitrijević i zbor Kamene babe.

Večer elektronske glazbe naziva „TAM TAM IspOOh“ na lokalnom nogometnom igralištu „Emil Savić- Lenko“ odvijat će se 26. srpnja, a publiku će rasplesati DJ-i Pytzek & Mislav, ispred poznatog labela BUREK RECORDS zatim DJ Juri Paik i Vital Sound sa svojim nastupom perkusija uživo i Neon Lies koji će publiku uvesti u noć elektronske glazbe.

U dodatnom dijelu programa izdvajamo projekcije selekcije filmova Kina Mediteran, Split spot festivala te Crominute film festivala iz Požege.

Posjetitelji će imati mogućnost upoznati Sućuraj i okolicu kroz dvije jutarnje šetnje s arheologom Nikšom Vujnovićem, rekreirati se na tradicionalnim svakodnevnim satovima joge u programu „TAM Yoga Flow“ uz vodstvo učiteljice Ilijane Vujnović, uživati u cirkuskom uličnom performansu skupine El Circ i razgledati radove umjetnika Marka Boellaarda, koji će na TAM TAM Music Festivalu pokazati svoje izložbe napravljene od otpada pronađenog na hvarskim plažama i to izložbu asemblaža Assemplage te izložbu 500 pepuljuga.

Pažnju onih najmlađih zaokupit će gostovanje pjesnikinje i spisateljice za djecu Tamare Bakran koja će održati radionicu pisanja kratkih priča „Pisati je širiti svijet“. Osim toga udruga Pelišnjak sprema i izložbe iznenađenja.

Iako glavni dio programa traje dva dana, festivalski kamp „TAMp“ otvara svoja vrata nekoliko dana prije posjetiteljima željnim opuštanjem u prirodi. Također, u kampu će se odvijati dio gore navedenog programa, poput predavanja i radionica, ali i jam session svih zainteresiranih glazbenika. U kampu će biti dostupna pitka voda, tuševi, toalet i struja, kao i hlad, more i cvrčci.

Cijena ulaznica:
Festivalska (10 dana kamp + cijeli program) – 400kn
27. srpanj – 70kn
28. srpnja – 70kn
27. i 28. srpanj – 100kn
Kamp – 40kn/dan (smještaj u kampu uz kupnju jednodnevne ili dvodnevne ulaznice)

Ulaznice su dostupne na servisu Entrio klikom OVDJE.

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE