TAM TAM Music Festival najavljuje svoje nadolazeće izdanje koje će se održati od 8. do 16. srpnja u Sućurju, na krajnjem istoku otoka Hvara.

Ovogodišnji festival donosi regionalni i inozemni line-up, a nastupaju Just Mustard, Žen, Repetitor, Balans, Šumski, Daikaiju, LHD, ###, 21. Vek, Mucho Mungo, Cloudsurfers, litl itali, Tús Nua, Tight Grips, Haiku Garden, Roza, Svojat, Omni Selassi, Nick Pulpman & Shambles, Koonda Holaa, Bacchus Khan, Kosan, Sabrina De Mitri,  DJ Juri Paik, DJ Doxy.

TAM TAM Music Festival predstavlja jedinstvenu priliku za ljubitelje glazbe da uživaju u autentičnom i intimnom festivalskom iskustvu. Reputacija festivala raste iz godine u godinu, a organizatori su ponosni na svoj kontinuirani trud u stvaranju posebnog događaja za sve posjetitelje.

Ovogodišnji raspored TAM TAM Music Festivala ima promjenu – glavni program održava se drugi i treći dan festivala (9. i 10. srpnja), dok se program u kampu održava prvi, četvrti, peti, šesti i sedmi dan. Posljednja dva dana festivala bit će smještena ispred škole, kako bi cijeli grad i posjetitelji mogli uživati u najboljem od regionalne glazbe.

Iako je kamp rasprodan, ulaznice za glavni dio festivala na nogometnom igralištu “Emil Slavić” dostupne su za kupnju po cijeni od 25 € putem sustava Core Event. Za više informacija o festivalu posjetite službenu web stranicu TAM TAM Music Festivala ili ih pratite na društvenim mrežama.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE