Craig Charles, jedan od najtraženijih funk i soul DJ-eva ovog ljeta u Tisnom će glazbeno režirati sjajan Beats, Beer and Boogaloo festival koji donosi funk, soul i craft pivo, a prije toga se u petak 28. travnja vraća u The Garden Brewery predstaviti zvuke ljeta.

Nekad poznat kao Lister iz kultnog sitcoma, Crveni patuljak, danas je jedan od ambasadora najcjenjenijih funk i soul DJ-eva u Velikoj Britaniji s emisijom Funk & Soul Club na BBC Radio 6. S mjesečnim rezidencijama u Manchesteru, nastupima na festivalima poput Glastonburyja, Soundwave, Love Box i mnoštvu jazz festivala.
Za pultom će mu se priključiti članovi Hrvatske Funk Delegacije, Bocca Sofistifunk, Borovich, Soul Bader, Tomo Ricov, Werft i Umbo, DJ-evi i istraživači vinila koji donose svoju viziju funka i soula za plesni podij. Funk Delegacija će gotovo u cijelosti pohoditi i prvi Beats, Beer and Boogaloo festival u Tisnom.

Ulaznice za ovaj događaj su dostupne u pretprodaji po 40 kuna u sustavu Entrio.hr i na svim prodajnim mjestima. Na ulazu će cijena iznositi 50 kuna.

 

Najnoviji festival na hrvatskoj obali – Beats, Beer and Boogaloo, svoje premijerno izdanje imat će ovog ljeta od 13. do 17. srpnja u The Garden Resortu u Tisnom. Festival predstavlja sjajnu funk i soul postavu DJ-eva i glazbenika, kao i jedinstveni spoj craft piva iz cijelog svijeta, a iza projekta stoje Craig Charles i The Garden tim.

Objavljen je prvi lineup kojeg čine Hot 8 Brass Band, Geno Washington and the Ram Jam band, Craig Charles Fantasy Funk Band plus special guest, Amp Fiddler, Craig Charles, Smoove and Turrell, The Reflex, The Allergies, Hrvatska Funk Delegacija. Craft pivovare koje se priključuju su The Garden Brewery, Gipsy Hill, Four Pure, Five Points, Magic Rock, Dogma, Bevog, Nova Runda, LAB i Zmajska.
Ograničena količina promo festivalskih ulaznice za regiju po samo 350 kuna, koje uključuju i ulaze u klub Barbarellas, kao i dnevne ulaznice, dostupne su u sustavu Entrio.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE