Jedan od najutjecajnijih predstavnika tradicijske glazbe u Europi stiže u Osijek.

Barcelona Gypsy Balkan Orchestra dolazi u osječku Staru pekaru 15. lipnja 2024. godine. Zahvaljujući suradnji s glazbenicima iz Španjolske, Italije, Francuske, Srbije, Grčke i Ukrajine publici donose najfinije glazbene aranžmane u kojima svaki instrument ima svoje mjesto. Glazbene teksture odlično su izmiješane kako bi svaka njihova pjesma izazvala posebnu emociju koju će publika doživjeti i na njihovu koncertu u Staroj pekari u Osijeku.

Barcelona Gypsy Balkan Orchestra, sastavljen od talentiranih glazbenika koji spajaju različite glazbene tradicije, donosi nam energičan i zarazan zvuk koji će nas sve natjerati na ples i oslobađanje u ritmu. Bend je poznat po svojoj zabavnoj izvedbi koja spaja balkanske i flamenco ritmove s modernim notama, stvarajući nezaboravan glazbeni doživljaj.

Ulaznice za koncert će biti u pretprodaji po cijeni od 25,00 € za sjedenje i 20,00 € za stajanje. Na dan koncerta, cijene će biti 30,00 € za sjedenje i 25,00 € za stajanje. Ulaznice u pretprodaji od ponedjeljka 22.04. možete kupiti u Barcelona pubu Osijek te putem online platforme Core Event.

Organizatori ovog spektakla su Kreativna agencija Adverta i Orgasmatron Schedule, a službeni event potražite OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE