Riječki metal bend Kryn objavio je drugi singl “Waters”, nastavno na njihovu novu glazbenu priču koju su započeli singlom “Risset”.

Glazba koju Kryn stvara je uzbudljiva mješavina teških rifova i mračnih, melodičnih i vrlo atmosferičnih dijelova, popraćenih impresivnim vokalnim dionicama i energičnim i emotivnim nastupima uživo. Bend je svoj album prvijenac izdao 2014. godine, pod nazivom Scars Remind Me, pod okriljem njemačke diskografske kuće Eternal Sound Records. Trenutno snimaju drugi album, uz plan da svoj rad podignu na višu razinu.

Singl pod imenom “Waters” drugi je u nizu novog materijala koji Kryn namjerava izbaciti u svijet, a govori o životnim promjenama. Pjesma je refleksija osobne promjene pojedinca, te neprestane borbe za otkrivanjem vlastite životne svrhe.

Sniman je u studiju u Rijeci pod stručnim vodstvom Mateja Zeca, miksan i masteriziran pod vodstvom Asher Ally-a i već renomiranog Ermina Hamidovića. Artwork za Waters je napravio hrvatski umjetnik koji se skriva iza imena Vastness Inside, a vizualizer je sniman pod vodstvom Mirka Žorža.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE