U trenutku kad je sudbina svih ljetnih festivala, pa tako i SuperUha, neizvjesna, jer je nemoguće procijeniti ni približno vrijeme trajanja aktualne pandemije, a shodno tome sve više međunarodnih izvođača otkazuje ili odgađa svoje ljetne nastupe, SuperUho ipak donosi jednu lijepu vijest za jesen, kad će zdravstvena i sigurnosna situacija vjerujemo biti normalizirana.

 

Tako će nam se nakon dugih 10 godina čekanja u Zagreb (Boogaloo) vratiti kanadski genijalac s londonskom adresom Dan Snaith i njegov sjajni četveročlani bend Caribou. Ovaj se četrdeset-dvogodišnji doktor matematike na našu veliku sreću još kao Manitoba 2004. prvi put pojavio u KSET-u, nedugo po objavljivanju sjajnog Up in Flames albuma kad je s Chicago Underground Triom rasplesao krcati klub, zacementiravši svoj status u ovom gradu, po svemu sudeći, za sva vremena.

Ograničeni broj ulaznica po promotivnoj cijeni od 170 kuna u prodaju kreće odmah putem internet prodaje dućana Dirty Old Empire i Rockmark. Po toj će se cijeni moći kupiti do 31.3., ili do isteka zaliha. Nakon toga će im cijena biti 190 kuna, a na samom ulazu, ako ih ostane, koštat će 220 kuna.
Kada to bude moguće ulaznice će biti dostupne i za fizičku kupovinu u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Rockmarku (Berislavićeva 13).

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE