Hip Hop Unity portal tradicionalno u prvom dijelu nove godine nagrađuje ono najbolje iz domaćeg hip-hopa za prošlu godinu.

Ekipa s portala Hip Hop Unity i ove godine će nagraditi najbolje po izboru žirija i publike za 2019. godinu. Kategorija je tradicionalno puno, kvalitetnih imena još više, tako da i publika i žiri nisu imali lagan zadatak, a kako se izglasalo, najbolje da provjerite dolaskom u Boogaloo 13. ožujka i uz prikladni glazbeni program sami se uvjerite.

Prenosimo izjavu organizatora:

Ove godine ceremoniju će uveličati razni gosti. Kao warm up set očekujte mlade hrvatske DJ-eve koji se polako, ali sigurno, etabliraju u poznata imena na hip hop sceni. Nakon njih vas na stage-u očekuju tvrdi zvukovi Jope koji već godinama dominira na sceni. Također, imati ćete priliku premijerno poslušati mladu grupu u usponu, 6ixville. Uz navedene izvođače tu su i stari maheri iz Dubrave, Dekadenti, koji nam dolaze predstaviti svoj novi album. Za setove između nastupa i afterparty do ranih jutarnjih sati zaduženi će biti već spomenuti mladi DJ-evi, a jedan od njih je YNG Leø. Između nastupa naših gostiju, uredništvo Hip Hop Unitya proglasit će pobjednike te im uručiti HHU kipiće kao zaslužene nagrade.
Uz spomenute MC-je i DJ-a, tu su i gosti – Bert i Biz Taylor koji će upotpuniti nastupe te DJ-i – Terox i Chuck Taylor koji će Vas vrućim setovima rasplesati do kasnih sati.

Ulaznice u pretprodaji iznose 40, a na sam dan 50 kuna, a mogu se kupiti na šanku kluba Boogaloo.

Službeni event pogledajte OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE