Predrag Vukčević, poznatiji kao Bege Fank, nakon višegodišnjeg rada izbacuje svoj album prvenac “Dobar Rep”.

Nakon “Turbo Fonk” EP-a iz 2011. i “Pravi (R)ep” EP-a iz 2012., koje je izbacio pod umjetničkim imenom Lou Benny, ovo je prvo Vukčevićevo izdanje koje potpisuje kao Bege Fank, predstavnik čuvenog beogradskog naselja Dorćol.

Kako sam autor kaže “Ako je lično k***nje suština repa na nivou rima – ono što rep čini repom i što ga određuje u odnosu na sve ostale vrste rimovanja – A JESTE (!!!), onda je Dobar Rep razvijanje “logike k****nja” do samog njenog kraja, do posljednjeg zaključka i savršenstva/završetka repa.
Sve to + kako Dobar Rep i Dobar Reper postoje kao takvi u aktualnim društveno-ekonomskim uslovima jesu teme ovog albuma.”, navodi Vukčević u opisu svog albuma.

Album sadrži 16 regularnih i 4 bonus numere, koje su snimane u periodu od 2012. do 2019. godine. Za instrumentale je uglavnom zadužen bitmejkerski duo Mitar Spasić Zuba i Miloš Aničić Anke, uz bitove Skubija, Salier Del Floresa i DJ Milanda, a kao gosti se pojavljuju Rastko Ivanović MF Ra, Mr. Doo, Marko Louis, Nataša Guberinić, Ivana Zečević, Sick Prime, DJ BKO, DJ Rokam i Mikri Maus, kao jedini rep gost. Miks i master albuma potpisuje Milan Stanković poznatiji kao SevdahBABY, koji je odgovoran i za snimanje većine pjesama sa ovog projekta.

Opširnije o pjesmama i samom albumu, moći ćete pročitati u recenziji koja slijedi ubrzo na našem sajtu.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE