“Summer Vibes” je novi The Beertijin glazbeni ciklus kroz koji ovo ljeto na svojoj tropsko-šumskoj terasici predstavlja mlade, domaće, perspektivne i žanrovski šarolike izvođače.

Mlada kantautorica Lucija Ćustić Luce 2014. godine je izlaskom svog prvog singla “Možda mi” snažno kročila na scenu, te se nakon EP-a “U bojama ubrzo prometnula u vodeće ime mlađe kantautorske domaće scene.

Već od samog početka glazbene karijere zamijećena je i od strane kritike i publike, te svakim danom stječe mnoštvo novih poklonika, za što najviše može zahvaliti svom jedinstvenom vokalu, impresivnim glasovnim sposobnostima i emotivnim izvedbama.

Javnost joj tepa da je “hrvatska Adele” no mnogi komentiraju da u njenoj boji glasa naziru i karakter vokala poput Tracy Chapman.

Godina 2016. donosi joj nominaciju za MTV Best Adria Act, te nagradu za Kantautoricu godine u Music Pubu Zlatka Turkalja. Debitantski album “Susret” izdaje 02.10.2018., te ni za ovaj uradak nisu izostale odlične kritike, a uspješan samostalni koncert 19.10.2018. u zagrebačkoj Tvornici Kulture pokazao je svu raskoš Lucinog talenta kojeg je publika nagradila s beskrajnim energičnim ovacijama!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE