Svjetski poznati DJ i producent Dyro, znan po mnogim hitovima koji su preslušani preko 10 milijuna puta, 11. srpnja dolazi u 22. klub prema DJ Mag Top 100 listi klubova – klub NOA na plaži Zrće, i to u sklopu premijernog događanja globalno poznatog pokreta “Music Unites People”.

Music Unites People globalni je pokret koji je počeo kao Instagram stranica za ljude s velikom strašću za glazbom, plesom i tulumarenjem.  Glavna ideja bila im je podijeliti dobre vibracije na raznim događanjima i festivalima i to prenijeti na društvene mreže, što im je i uspjelo, jer je sama Instagram stranica uskoro postala viralna te je uspjela povezati tisuće nevjerojatnih ljudi iz cijeloga svijeta. Od tada, ‘Music Unites People’, baš kao što i u prijevodu znači – “glazba ujedinjuje ljude”, postaje velika zajednica ljubitelja glazbe i plesa koji žele podijeliti svoju ljubav i dobre uspomene sa raznih događanja i festivala. Upravo zbog toga, pokretači i akteri ove cijele priče odlučili su krenuti u organizaciju vlastitih događanja gdje bi se okupili svi istomišljenici iz cijelog svijeta, i dijelili zajedničku ljubav prema glazbi, plesu i uživanju u životu.

Music Unites People Community

 

Prvo službeno okupljanje dogodit će se 11. srpnja u predivnom NOA Beach Clubu na poznatoj party plaži Zrće, gdje kao glavni gost dolazi nizozemska superzvijezda Dyro, house umjetnik klasificiran kao jedan od najtalentiranijih DJ-a u industriji, što potvrđuje i uvrštavanje u Top 100 listu DJ-a prema DJ Mag portalu, te vlasnik WOLV Records etikete. 

Dyro je surađivao s najvećim svjetskim zvijezdama kao što je Hardwell, s kojim je stvorio hit “Never Say Goodbye” koji ima preko 13 milijuna pregleda. S DANNIC-om je snimio “Radical” s preko 10 milijuna pregleda, a radio je i sa legendarnim Tiestom na Paradiseu te mnogim drugima! Imao je priliku nastupati na velikim festivalima kao što su Ultra Music Festival, Tomorrowland, Creamfields, EDC Las Vegas i mnogi drugi, a u Hrvatsku se vraća povodom prvog službenog Music Unites People okupljanja, što je tek početak niza događanja i festivala koji će napraviti tektonski pomak na elektroničkoj glazbenoj sceni.  

Dyru će se u predivnom NOA klubu za pultom pridružiti i Bobby Rock, nizozemski progressive/future house DJ i producent s izdanjima za Hardwellov Revelead Recordings, Maxximize Records, Big&Dirty i drugima, a čiju produkciju podržavaju velika imena sa scene kao što su Axwell, Deniz Koyu, Showtek, Dannic, Don Diablo, Gareth Emery, Nicy Romero, Martin Garrix i dr.

Svi okupljeni oko premijernog Music Unites People izdanja imat će čast uživati u još jednoj premijeri, a to je prvi svjetski nastup iskusnog novonastalog hardstyle trojca Zero Days. Jedan od članova je već predstavljeni Bobby Rock, a ostala dva člana ekskluzivno ćete upoznati upravo u Noa klubu na Zrću, gdje nam pripremaju poseban nastup uz kombinaciju sirovog i hardstyle zvuka. Uskoro ćete u njihovoj glazbi moći uživati i kroz izdanja za poznatu Be Yourself Music etiketu. 

Early bird ulaznice po cijeni od 10EUR, kao i sve ostale informacije u vezi projekta dostupne su na službenoj web stranici musicunitespeople.com

Music Unites People w Dyro

Music Unites People w Dyro

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE