Jedna plaža, treće izdanje, četiri fantastična kluba, preko 100 sati glazbenog hedonizma te tisuće i tisuće fanova – dobro došli na Black Sheep Festival.

Miljama smo daleko od ljetne sezone, ali već prvi indikatori daju nam naslutiti kako će ovo ljeto biti još jedno za pamćenje. Plaža Zrće treću godinu zaredom biti će poprište Black Sheep festivala koji je tek prije koji dan sve fanove razveselio i prvim headlinerima, a trenutno ih ima tri.

Na naizgled malenoj plaži smještena su četiri kluba, Kalypso, Noa, Aquarius i Papaya gdje je svaki od njih uvršten u izbor 100 najboljih klubova svijeta magazina DJ Mag, od kojih iz prošle godine najbolje stoji Papaya kao #9, a “najlošije” Kalypso na #34.

Njih će uz odličnu produkciju, spektakularnu atmosferu i nezaboravne trenutke obilježiti nastupi headlinera, Tchami, Oliver Heldens i Yellow Claw.

Martin Bresso aka Tchami smatra se inovatorom pod žanra Future House kojime je uzdrmao cijelu elektroničku scenu. Uspješnice bilježi sa vlastitom etiketom Confession, a što se tiče nastupa i turneja, vjerojatno ste upoznati s projektom Pardon My French kojega čine DJ Snake, Mercer, Malaa te naravno i sam Tchami.

Njemu se pridružuje Oliver Heldens koji je još jedan u rijeci mnogih DJ izdanaka iz zemlje tulipana gdje ga je prepoznao legendarni Tiesto. Svoj alter ego preokrenuo je malo naglavačke i stvorio ime Hi-Lo pod kojim djeluje i radi od 2015. godine. Radi se o DJ-u koji je veliki fan i hrvatske produkcije, one Dekove i Matrode. Na listi Top 100 DJ-a po DJ Magu zauzima 13. poziciju.

Trokut zatvara amsterdamski dvojac (u početku trojac) Yellow Claw koji su iz rodnog grada 2010. krenuli u osvajanje dance scene. Njihova glazba vuče korijene iz trap, hip hop, dubstep, big room house, hardstyle i moombahton glazbe. Prošle godine su izbacili drugi studijski album Los Amsterdam.

Imate tri glavna razloga zašto se ovo ljeto trebate nacrtati na Zrću od 30. srpnja do 2. kolovoza. Ne preostaje vam ništa drugo nego u virtualni dućan po karte, a to možete OVDJE.

FB event

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE