Približava nam se zatvaranje clubbing sezone u Zagrebu i Tanzen Kollektiv za kraj prve sezone u klubu Aquarius priprema pravi plesnjak za zagrebačke clubbere, društveni event koji se ne propušta – 20 godina legendarne Konrapunkt večeri!

U petak, 7.6. uz već sada prepoznatljivu Tanzen produkciju u zagrebačkom klubu Aquarius proslavit će se završetak premijerne tanzen sezone uz još jednu veliku i značajnu obljetnicu. Tanzen udružuje snage s Kontrapunktom, jednom od najznačajnijih i najutjecajnijih hrvatskih programa, koji 2019. godine slavi svoj dvadeseti rođendan!

Dobro nam poznati Eddy Ramich u ulozi glazbenog selektor za tu prigodu dovodi dva vrhunska glazbenika i umjetnika koji će toplim plesnim ritmovima rasplesati zagrebačku publiku!

Po prvi puta u Zagrebu gostuje jedan od osnivača i aktualni član Jazzanove –Alex Barck (Jazzanova, Sonar Kollektiv / Berlin – Germany)! Ovaj vrlo aktivni glazbenik, DJ i vlasnik Sonar Kollektiv labela, u svom eklektičnom setu provest će nas kroz različite estetike elektronske glazbe – od housea, popa, jazza do disko glazbe.

Fun fact: Eddy Ramich je jako želio ugostiti Alexa Barcka na Kontrapunkt eventu, ali nikad se nisu poklopili datumi da se to dogodi. Do sada! Zagrebačka premijera za velikog Alexa Barcka!

Press: Alex Barck (Jazzanova)

Pablo Valentino (MCDE Recordings, FACES Records / Lyon – France) je talentirani francuski DJ i producent. Sa „samo“ 22 godine DJ staža, možemo reći da je najmlađi na ovom eventu. Pablovi setovi prožeti su mješavinom jazz/funka, boogie/disca pa sve do housea. Krasi ga velika muzikalnost i osjećaj za glazbu i za plesni podij te se granice žanrova u njegovim setovima stapaju u savršenu cjelinu. Ujedno je i vlasnik FACES Records labela, suvlasnik popularnog MCDE Recordings, a izdaje glazbu i pod pseudonimima Creative Swing Alliance, Kid Swing i Hipster Wonkaz!

Fun fact: Pablo Valentino već je nastupio na Kontrapunktu u zagrebačkom Aquariusu 2004. godine. Tada je stigao kao agent Zero dB-a. I tada je, premda nenajavljen, odsvirao sat vremena i ostavio odličan dojam. Sada, prvi put službeno nastupa na Kontrapunktu!

Eddy Ramich (Kontrapunkt / Berlin – Germany), jedan od veterana hrvatske eklektične house scene, osnivač jedne od najdugovječnijih zagrebačkih klupskih večeri – Kontrapunkt, obilježava ove godine čak 30 godina DJ staža!

Eddy je kroz Kontrapunkt večeri predstavio unikatnu mješavinu acid jazza, brokenbeata, soulful/deep housea kroz gostovanja velikana poput Theo Parrisha, Carla Craiga, Gillesa Petersona, 4hero, Martyna, Azymutha, Jazzanove, Henrika Schwarza i mnogih drugih.

Eddy sam za sebe kaže da je u prvom redu DJ pa tek nakon toga producent i promotor. Njegova bogata glazbena pozadina, širenje kvalitetne nove glazbe te energija koju dijeli sa publikom rezultiraju savršenim spojem i odličnom atmosferom na plesnom podiju!

Eddy trenutno živi u Berlinu, radi na novim glazbenim projektima te je regularan izvođač u poznatim berlinskim klubovima.

Ovaj unikatni glazbeni događaj upotpunjuje vrhunska produkcija Tanzen Kollektiva uz vrhunski L-Acustics ACRA soundsystem te vizualizacije koje pomiču granice zagrebačkog clubbinga!

Ulaznice u pretprodaji potražite u sustavu Entrio po cijeni od 120kn. Tanzen Kollektiv Mastercard omogućili su svim posjetiteljima 10% popusta na kupovinu ulaznica Mastercard® i Maestro® karticama pa tako možete biti dijelom ovog društvenog događaja za svega 108kn! Na vratima kluba ulaznice ćete, isključivo gotovinom, moći kupiti u petak 7.6. od 22:00 po cijeni od 120kn. Broj ulaznica je ograničen radi vaše komocije i još boljeg doživljaja!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE