Preko 80 glazbenih imena iz svih krajeva zemlje, ovog će vikenda u klubu Aquarius predstaviti mnogobrojne drum’n’bass podžanrove u jedinstvenom dvodnevnom glazbenom događanju – D’n’B United.

D’n’B United kreće u subotu, 13. svibnja, u 14 sati na terasi kluba Aquarius, a zatim se seli od 20 sati na dva unutarnja floora kluba; A1 i A2.

Sljedeći dan, u nedjelju, 14. svibnja, D’n’B United afterparty kreće u 14 sati i završava u 23 sata na terasi kluba. U popodnevnom dijelu programa puštat će se “lakši” drum’n’bass (liquid funk, intelligent, atmospheric i jazzstep), a u subotu navečer na A1 flooru očekuje se “tvrđi” drum’n’bass (neurofunk, darkstep techstep, hardstep i bass metal). Na A2 odzvanjat će mainline drum’n’bass (ragga jungle, jump-up i drumstep).

Više od 80 izvođača predstavit će nekoliko generacija drum’n’bass scene koja se razvila početkom 1990-tih i postala jedan od najpopularnijih pravaca elektroničke glazbe u svijetu i u Hrvatskoj. Ulaznice su u prodaji putem Core Event sistema. Pretprodaja po cijeni od 10,00 EUR traje do subote u 20 sati, a nakon toga se mogu kupiti na ulazu kluba po cijeni od 12,50 EUR do ponoći ili 15,00 EUR nakon ponoći.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE