Novi Park Session ugostio je mladi zagrebački bend koji je ovim putem predstavio tri autorske pjesme u akustičnom izdanju.

Fakmanda je autorski bend iz Zagreba nastao u listopadu 2017.godine. Njihovo ime predstavlja sinonim za sve loše stvari koje nam se dogode u životu, za sve što pođe po zlu, a njihove pjesme odraz su tih situacija te mnogih drugih stvari i traga kojeg one ostavljaju na sve nas. Bend čine Mateja Šekelja (vokal), Andrea Vuksanović (gitara), Martina Huzanić (gitara), Fran Bedić (bas) te Zdenko Mihaljević (bubanj). Ovim putem, za potrebe Park Sessiona iskopčali su svoje gitare te snimili tri pjesme u akustičnom ruhu. Zasada je objavljena samo jedna od njih – “Gole misli“.

Za sve one koji još nisu upoznati s ovim projektom valja spomenuti da su „Park Sessions“ akustične svirke na raznim lokacijama. Prije su to bili samo parkovi, sada su što različitije i zanimljivije lokacije. Ideja je promovirati glazbenike (mlade, stare, afirmirane, neafirmirane…). Javiti se može tko god želi. Zanimljive ideje, komentari, prijedlozi bendova, kantautora, ili bilo čega, su dobrodošle.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE