Najnoviji Park session predstavlja Dinu Saurića, kantautora koji svoj autorski rad uskoro planira objediniti na debitantskom albumu.

Dino Saurić je glazbenik koji se unazad 5 godina aktivno bavi glazbom. Svoju inspiraciju nalazi u melankoličnim blues melodijama, ali i u reggae ritmovima koje pomoću svojeg loopera vješto uklapa u svoje autorske pjesme. Njegovo glazbeno stvaralaštvo objedinjuje više različitih stilova pa od njega možete očekivati fuziju glazbenih izričaja –minimalizam uz intimnu akustiku, ritmičnost uz loopove i beatboxing te primjese psihodelije koju vješto kombinira uz svoj snažan vokal. Odradivši brojne nastupe u Zagrebu i okolici dobiva inspiraciju da se intenzivnije posveti svojoj glazbi te se fokusira na snimanje autorskih pjesama koje uskoro planira objediniti u album prvijenac.

Za sve one koji još nisu upoznati s ovim projektom valja spomenuti da su „Park Sessions“ akustične svirke na raznim lokacijama. Prije su to bili samo parkovi, sada su što različitije i zanimljivije lokacije. Ideja je promovirati glazbenike (mlade, stare, afirmirane, neafirmirane…). Javiti se može tko god želi. Zanimljive ideje, komentari, prijedlozi bendova, kantautora, ili bilo čega, su dobrodošle.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE