Incognito Agency najavljuje koncert Bože Vreće u Povijesnom i pomorskom muzeju Istre u Puli, 28. lipnja s početkom u 20 sati.

Umjetnik, interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo tijekom posljednjih nekoliko godina postao je ne samo regionalna, već i europska i svjetska glazbena senzacija. New York Times je ovog lirskog tenora nedavno okarakterizirao kao „Čovjeka anđeoskog glasa, koji dotiče srca i miluje duše!“, te ga dodatno istaknuo kao sinonim potpune slobode.

Na repertoaru predstojećeg, iščekivanog koncerta, uz tradicionalne sevdalinke, Božo Vrećo uvrstit će i autorske sevdalinke, a treba naglasiti da je svojim stvaranjem popunio prazninu koja je trajala više od trideset godina, koliko nisu pisane nove sevdalinke.

Pula će imati priliku svjedočiti ekskluzivnom koncertu sa 500 sjedećih mjesta na brežuljku – Kaštelu, koji predstavlja centralno mjesto najranijega razdoblja pulske povijesti u kojem dominira povijesna barokna utvrda iz 17. stoljeća.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 120 kuna od 4. ožujka u Puli u Caffe baru Bass, Dallas music shopu u Rijeci te preko Entrio platforme. Od 22. travnja do 27. lipnja za ulaz će trebati izdvojiti 130 kn, a ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta – 150 kn.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE