Američko-irski sastav Flogging Molly vraća se ovoga ljeta u Zagreb. U sklopu velike “Life Is Good” turneje nastupat će 1. srpnja 2019. u Tvornici kulture.

Bend je osnovan 1997. u Los Angelesu, a njihov bučni punk rock inspiriran tradicionalnom irskom glazbom uz dodatak keltskih instrumenata donio im je pečat originalnosti na koju se brzo navukla publika diljem svijeta. Unatoč veseloj i plesnoj melodiji, tekstovi su im socijalno i politički osviješteni te kroz njih pozivaju ljude na pobunu i promjenu u svijetu.

Od šest studijskih te nekoliko live albuma treba izdvojiti Speed Of Darkness (2011.) kojim su dosegli deveto mjesto na Billboard Top 200 ljestvici. Posljednje izdanje Life Is Good (2017.) njihovo je dosad najvedrije i najoptimističnije djelo čiju produkciju potpisuje Grammyjem nagrađivan Joe Chiccarelli, koji je radio i s velikanima kao što su U2, White Stripes i Beckom.

Early bird ulaznice moći ćete kupiti po cijeni od 160 kuna do 10. ožujka ili do isteka kontigenta. Prodaja starta u petak (22. veljače) u podne u Dirty Old Shopu i putem weba. S kupljenom ulaznicom moći će se dobiti i 20% popusta na Flogging Molly majice, odnosno 10% popusta na ploče benda, do isteka zaliha. Od 11. ožujka cijena ulaznice iznosit će 180 kn, dok će se na dan koncerta na ulazu prodavati za 200 kn.

Koncert zajednički organiziraju Dostava Zvuka i Dirty Old Booking.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE