Grupa Porto Morto se nakon odličnih koncerata diljem Hrvatske i regije vraća u zagrebačku Tvornicu Kulture 26. travnja.

 

Porto Morto je bend koji se upoznao preko upletenosti u jeboTon kolektiv 2011. godine i od tad do sad formira se radom u Gradu Zagrebu. U periodu od 2011. do 2016. godine Porto Morto svirali su velik broj koncerata u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Beogradu, Pančevu, na glazbenim festivalima i samostalnim klupskim svirkama. Krajem 2016. godine bend je objavio svoj debitantski album, koji je vrlo dobro prihvaćen od strane publike i kritike, a najavili su i drugi studijski album. Album su najavili singlom Kuća, a kako zvuči njihov novi studijski uradak koji bi svjetlo dana trebao ugledati na proljeće ove godine saznat ćemo upravo u Tvornici kulture.

Članovi benda su Roko Crnić (glas, bas gitara), Hrvoje Klemenčić (klavijature, glas), Matija Brajković (gitara), Matej Perić (bubnjevi), Marijan Uroić (udaraljke), Antun Aleksa (trombon, glas), Juraj Borić (truba, glas) i Mak Murtić (saksofon).

Ulaznice za koncert možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 40 kuna, dok će na dan koncerta upad biti 60 kuna. Službena prodajna mjesta: Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb, Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb entrio.hr

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE