U subotu, 27. travnja 2019. na pulskom Kaštelu održat će se četvrto izdanje glazbene manifestacije Prvi Maj Geri, a Incognito Agency najavljuje četiri koncertna gostovanja.

Izvođači koji će nastupati te večeri su grupe Stormera, Them Moose Rush, Repetitor i Vojko V.

Instrumentalna progresivna rock/metal grupa Stormera iz Pule je nastala 2017. godine na temeljima grupe Flanger Danger čiji su članovi iskusni glazbenici koji su svirali u grupama kao što su Popeye, Rosa Nera, Blockade Runner, Nas 4… Bjelovarski progresivni noise rockeri Them Moose Rush iza sebe imaju dva albuma i dva EP-a, puno kreativnog vizualnog rada, kao i mnogobrojne pozitivne kritike, a nastupali su čak četiri puta na najvećem domaćem festivalu INmusic te na festivalima i po klubovima u Hrvatskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj i Italiji.

Beogradska post-punk senzacija Repetitor svojim je odličnim nastupima već godinama najveća koncertna atrakcija u regiji, a iza njih su mnogobrojne turneje uključujući i Kinu. Izgleda da su svojim nastupom na prošlogodišnjem INmusicu, osim publike i kritike, oduševili i Arcade Fire koji su ih odabrali kao predgrupu na svojim koncertima u Europi.

Vojko V splitski je reper i glazbeni producent poznat po svom radu u bendovima Dječaci i Kiša Metaka, a u 2018. je odlučio uploviti u solo vode, da bi iste te godine ostvario rekordan uspjeh rasprodavši malu dvoranu Doma sportova u sklopu zagrebačke promocije albuma prvijenca. Njegovi singlovi “Zovi čovika”, “Pasta Italiana”, “Kako to”, kao i ostale pjesme sa novog albuma, učinili su ga jednim od najvećih izvođača regije.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 70 kuna od 14. siječnja u Rock baru Mimoza i Caffe baru Bass (Pula), Dallas music shopu (Rijeka) te preko Entrio platforme. Na dan koncerta cijena ulaznice će biti 80 kuna. Najbrže kupce koji svoje karte dođu kupiti u Rock bar Mimoza i Caffe bar Bass očekuje poseban popust, limitirani broj ulaznica po cijeni od 60 kuna.

U slučaju kiše program se prebacuje u utorak, 30. travnja.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE