U sklopu Park Sessiona mlada kantautorica umjetničkog imena MAR predstavila je svoju autorsku pjesmu naziva „Six-Four“.

Marina Elezović, umjetničkog imena MAR, mlada je kantautorica čiju glazbu možemo svrstati negdje između okvira bluesa i folka, alternativne i indie glazbe uz stalno eksperimentiranje i istraživanje novog zvuka. U rujnu je predstavila spot za pjesmu naziva „Gentle song, a trenutno radi na albumu prvijencu.

U skopu Park Sessiona MAR je snimila 3 pjesme od kojih je obrada pjesme „Last Christmas“ snimljena u okviru Božićnog specijala Park Sessiona u kojem su još sudjelovali Bob Milan, Roko Bunčić i Mnogi drugi. “Six-Four” možete poslušati na YouTube kanalu Park Sessiona baš kao i sve ostale pjesme dosadašnjih glazbenika koji su bili dijelom sessiona.

Za sve one koji još nisu upoznati s ovim projektom valja spomenuti da su „Park Sessions“ akustične svirke na raznim lokacijama. Prije su to bili samo parkovi, sada su što različitije i zanimljivije lokacije. Ideja je promovirati glazbenike (mlade, stare, afirmirane, neafirmirane..). Javiti se može tko god želi. Zanimljive ideje, komentari, prijedlozi bendova, kantautora, ili bilo čega, su dobro došle

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE