Bizovački trio Munguru objavio je novu pjesmu krajem 2018. godine pod nazivom “Heart Of Success”.

Mladi sastav nastao je 2016. godine, a čine ga Ana Stanković, Aleksandar Stanković i Mirko Jurkić.

Za video snimanje je zaslužan Tomislav Šilovinac, dok je spot montirao Ivan Grizbaher, a pjesma je mixana i masterizirana u ProduCoa@Homeland.

Što nam Munguru ima za reći o sebi?

Kada na glas kažete: Munguru! Na što vas to asocira? Na indijskog šamana u nekoj nepoznatoj religiji, ili na planinu u Tanzaniji? Možda na neotkrivenu životinjsku vrstu, ili na ratni ples nego amazonskog plemena?

Sigurno ne biste pomislili na trio iz Bizovca, koji u kućnom glazbenom studiju stvara kompozicije, melodije, harmonije koje bi vas mogle odvesti na putovanje sa kojeg se možda ni ne biste htjeli vratiti.
Troje ljudi koji su u jesen 2016. godine zajedno krenuli stazom samo otkrivanja kroz riječi, i glazbu, nadajući se da će malo drugačiji i originalniji pristup stvaranju dotaći emociju nepoznatog slušatelja, pokušati će vas odvesti na takvo putovanje.

Glazba Mungurua je kombinacija elektronsko-kompjuterske širine, bass gitare, klavira, i nježnog vokala koji kompletnom doživljaju daje oblik, stil i atmosferu.

U stvaralačkom procesu, od ideje do završnog takta, munguruovci, svaki ponaosob daju svoj doprinos, dobivajući tako kompaktnu cjelinu u kojoj se isčitava karakter, osobnost, i emocija svakog od njih.
Cesta kojom su krenuli još nije izgrađena, i ne zna se gdje će, i kada završiti.

Pratite rad grupe na:
Facebook
Youtube

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE