JeboTon kolektiv ne treba posebno predstavljati, kao ni njihovu tradicionalnu feštu u KSET-u koja će 5. 10. doživjeti svoje 7. izdanje. 

U proteklih godinu dana momci iz sastava JeboTon nisu mirovali, dapače – objavili su čak 4 izdanja uključujući i prvijenac već omiljenog JeboTon ansambla u promociji kojeg smo nedavno imali prilike uživati na otvaranju KSET-ove sezone. Prvijence su objavili također i Sfumato i Trophy Jump, a Peglica i Komandos podarili su već drugo studijsko izdanje. Nažalost, veterani Antidepresiv odlučili su se umiroviti, no to je otvorilo mjesto pod suncem kojeg je odlučio zauzeti Mellowteen.


U zaključku, na ovogodišnjoj fešti uveseljavat će nas galaktička Peglica i Komandos, kalifornijski Trophy Jump, schizo-funkeri Sfumato te tajnoviti Mellowteen. Da JeboTonci ne bi bili usamljeni na pozornici, pridružit će im se i prijatelji iz Pseća Plaža koji će premijerno nastupiti u KSET-u. Žanrovska različitost i osebujnost je, kao i uvijek, zagarantirana.

Ulaznice se mogu kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu po cijeni od 30 kn, a na dan koncerta će biti potrebno izdvojiti 40 kn. Službeni događaj pogledajte OVDJE.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE