U četvrtak 11. listopada 2018. godine, Regular John nam u zagrebačkom Vintage Industrial Baru predstavlja bostonski band Elder, a kao predgrupa nastupit će Ancestors.

Jedan od trenutno najpoznatijih i najzanimljivijih psych/stoner/doom bendova Elder po drugi put stiže u Hrvatsku, točnije u zagrebački Vintage Indstrial Bar

Nakon što su 2016. promovirali treći album “Lore”, ove godine se vraćaju promovirati prošlogodišnje izdanje “Reflections of a Floating World” koje je dobilo jedan bezvremenski zaokret u pristupu glazbi. Upravo to ovaj bend i diže iznad prosjeka. Žive kroz glazbu i to se najbolje vidi sa svakim novim albumom, a frontman benda Nick je i sam izjavio kako su na njihov način rada utjecali bendovi Color Haze i Dungen.

Ancestors su osnovani 2006. godine i kroz svoju glazbu su odlučili spajati prog i heavy rock te tako dobili glazbu sa atmosferom, tenzijama i sirovim ljudskim emocijama.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 55 kn na prodajnim mjestima: Vintage Industrial Bar i Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zagreb). Ulaznice će na dan koncerta iznositi 70 kn.

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE