Subota, 9. lipanj dan je za otvaranje dugoočekivane ljetne sezone partija u pulskoj techno instituciji Fort Bourgingon. Bourgignon je lokacija na kojoj su se rejvovi odvijali dok većina nas još nije ni hodala, a posljednjih sezona mladi organizatori vraćaju tvrđavi stari sjaj.

Ekipa koja stoji iza zimskih “Tehno Je Na Selu” partija, pulski techno DJ-i Adoo & Poco Loco dovede talijanskog techno DJ-a i producenta Uto Karema. Uto Karem u svojoj riznici ima trake izdane za labele kao što su Plus 8, SCI-TEC, Tronic, Definitive, Global Underground, H-Productions, ili Suara Ministry of Sound. Također, iza sebe ima i nastupe u poznatim svjetskim klubovima i na festivalima Miami Utra Music Festival, Tomorrowland Belgium, Carl Cox Revolution Ibiza, Pacha London, Aquasella Festival Španjolska, Space Ibiza Soul Tech festival Meksiko, Rex Club Paris, Watergate Berlin.

Ulaznice se mogu kupiti kod promotera, a promo cijena je 100 kuna. Party kreće od 23h, a traje, naravno, do jutra. Više informacija dostupno je na njihovom Facebook eventu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE