Po prvi puta veliki Zlatan Stipišić Gibonni stiže u zadarski Arsenal, a koncert će se održati 12. svibnja 2018. Glazbeni spektakl kojim će obuhvatiti sat i pol najvećih hitova iz gotovo tridesetogodišnje karijere započinje u 22 sata.

Jedan od osnivača benda Osmi Putnik, te ujedno i jedan od najpopularnijih glazbenika na ovim prostorima Zlatan Stipišić Gibonni, 12. svibnja dolazi u zadarski klub Arsenal, koji je prije 2 tjedna ugostio Hladno Pivo, a u periodu do Gibonnijevog koncerta zadarska publika imat će priliku uživati i u izvedbama Massima, S.A.R.S.-a te Plavog Orkestra. S najavljenim početkom u 22 sata, Stipišiću će se na bini pridružiti još nekoliko glazbenika iz samog vrha domaće scene, a to su Nikša Bratoš (gitara), Hrvoje Rupčić (perkusije) te Dražen Bogdanović (saksofon).

Ulaznice će se naći u prodaji u Arsenalu od 03.04.2018., te će dostupne biti od 9 do 15 sati od ponedjeljka do petka, te subotom u terminu 9 – 12h, a također ćete ih moći nabaviti i putem interneta na adresi Ticketshop.hr.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE