Hladno Pivo nastavlja sa rođendanskom turnejom povodom 30 godina karijere, a nakon odličnih svirki u Tvornici Kulture stiže u Dalmaciju, u zadarski Arsenal.

Moram priznati da prije početka nisam imao nekakav poseban dojam kako će koncert točno izgledati, no za mene je ispalo najbolje moguće.

Ispred ulaza u sam klub moglo se vidjeti nekoliko generacija publike koja je došla uveličati rođendansku proslavu, skoro da bi smo mogli reći “od 7 do 77”. Sam početak koncerta, kao što je to i uobičajeno kod poznatijih grupa, kasnio je dvadesetak minuta od najavljenog (ovo nikako nije negativan kontekst, već standardan osvrt na nešto s čime se susrećemo svi mi koji pohodimo koncerte iole poznatijih izvođača ), no to ne igra nikakvu ulogu u sveukupnom dojmu ovoga događaja, pošto su momci iz Gajnica u dva sata svoje izvedbe napravili prilično zanimljivu žurku, prije svega držeći naglasak na energičnosti i dinamičnosti.

Kao što je i očekivano i najavljeno, sviralo se probrano, hitovi od Majice i Sreće pa preko Jednim Osmijehom i Soundtrack sve do Konobar , Pitala Si Me, itd. Treba pohvaliti i publiku koja je ispunila zadarski Arsenal (kako na prostoru ispred pozornice tako i u VIP-u) te dva sata neprestano pjevala, plesala i skakala dodajući cijeloj stvari još jednu dozu energije i ritmike, stavljajući točku na i ovoga rođendana.

Hladno Pivo nije pregazilo vrijeme, i iako možda s ovoliko godina na leđima više nisu u formi kao prije desetak godina, sinoć su se vraški dobro potrudili da nitko od okupljenih ne zažali za novcima koje je izdvojio za ulaznicu, i po mome mišljenju, u tome su maksimalno uspjeli. Za mene definitivno najveći highlight koncerta (iako ih je bilo bar desetak prilično ozbiljnih i vrijednih poštovanja) bilo je samo zatvaranje događaja kada su Zoki i Šoki okrenuti leđima publici te sa gitarama na svojim vratovima, na opće oduševljenje svih okupljenih, odsvirali posljednjih minutu, dvije stavljajući tako šlag na tortu cijelog eventa.

P.S. “Bolje 2 hladna nego 1 toplo.”

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE