270° (dvije stotine sedamdeset stupnjeva) program je kluba Kotač posvećen isključivo live svirkama, a u svom trećem izdanju, u subotu 31. ožujka, Puležanima donosi svirku legendarnih favorita publike, neponovljivih Gustafa. Predgrupa će im biti Mutant Urban Dance Ansambl iz Novog Sada.

Grupa Gustafi nastala je krajem 1980. u malom gradiću Vodnjanu u Istri iz jedne amaterske scenske skupine sklonoj performansima i pod nazivom Gustaph y njegovi dobri duhovi. Članovi Čedomir Mošnja i Edi Maružin 38. godinu sviraju zajedno. Iza sebe broje jedanaest albuma te preko 2.500 nastupa, a uskoro izlazi i njihov dvanaesti album.

Mutant Urban Dance Ansambl (M.U.D.A.) je tročlana banda iz Novog Sada koja svira new-wave/rock/funk/punk na dvije bas gitare i bubnjevima. Zaraznih riffova, moćnog ritma i uz minimalističke tekstove, ova vesela skupina počinje s radom 2014. godine. Bend u ovoj postavi trenutno promovira aktualni album, dok se u isto vrijeme radi na novom materijalu. Poseban adut benda su energični live nastupi jer je to upravo ono u čemu najviše uživaju.

Cijena ulaznice je 35 kuna, a na dan koncerta iznosit će 50 kuna. Za sve željne skakanja, znojenja i žive glazbe vrata će biti otvorena od 21h, a nakon 23 sata ulaz je s bočne strane zgrade ispred Monte Zara.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE