S Floride u zagrebačku Tvornicu Kulture stižu američki heavy metalci Trivum uz podršku teksaških kolega Power Tripa i britanskog Venom Prisona.

Trivium će zagreb posjetiti 1. travnja u sklopu europske turneje, koja je ujedno i promocijska turneja novog albuma: The Sin and the Sentence.

Trivium svira spoj heavy metala, metalcorea, thrash metala i melodičnog death metala, a do sada su prodali više od milijun albuma diljem svijeta. The Sin and the Sentence je osmi studijski album benda koji je izašao u listopadu 2017. godine. Kritičari kažu kako je album inovativniji i žešći od svog prethodnika, Silence in the Snow, a žanrovski bi spadao u kombinaciju thrash metala i metalcorea.

Power Trip je osnovan 2008. i stižu iz Dallasa u Teksasu. Žanrovski ih se može opisati kao thrash metal i crossover. Protekle godine također su izdali novi studijski album, Nightmare Logic pa se može očekivati kako će ga hrvatskoj publici bolje predstaviti na ovoj turneji. Kritike kažu kako ovaj album dokazuje da “moderni thrash nije bezveze.”

Venom Prison je britanski relativno mladi bend, osnovan 2014. godine. Do sada su izdali tri studijska albuma, a sviraju mješavinu hardcorea i death metala.

Početak koncerta najavljen je u 19:30 sati, a cijena ulaznice iznosi 190 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 210 kn.

Ulaznice možete nabaviti u Zagrebu (Dirty Old Shop – Tratinska 18, Rockmark – Berislavićeva 13, Kloto – Masarykova 14, Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 37, Metal Beer Bar Valhalla – Radićeva 25), Rijeci (Dallas Music Shop – Splitska 2A) Osijeku (Rock Shop Stress – Strossmayerova 7) i u Eventim Sustavu (www.eventim.hr).

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE